Hoofdhuid problemen

Mensen met haar- en hoofdhuidproblemen worden elke dag met hun probleem geconfronteerd, waardoor ze vaak in een isolement terecht komen.

Schaamte neemt de overhand.

Voorbeelden van hoofdhuidproblemen zijn:

Ik probeer met mijn kennis en het product zo goed mogelijk uit te leggen wat mijn klanten er zelf aan kunnen doen.

Door te werken met kwalitatief hoogstaande producten zal de kwaliteit van uw haar en hoofdhuid bewaard blijven of zelfs verbeterd worden. Hiervoor heb ik gekozen voor Eva professionals en Mediceuticals.

Kwaliteit, gezond haar en een gezonde hoofdhuid staan voorop, dus daarom zorg ik dat ik altijd goed geschoold blijf en op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen. Hiervoor ben ik altijd actief in trainingen op alle vlakken die gerelateerd zijn aan mijn vakgebied.

Als kapper, haarstylist of haarwerkspecialist kom ik regelmatig in contact met klanten met hoofdhuid- en haarproblemen. Voor kappers, haarstylisten of haarwerkspecialisten is extra dermatologische kennis een belangrijke meerwaarde, mede doordat aandoeningen sneller worden herkend. Door de juiste analyse en gebruik van medische terminologie kunnen zij u professioneel doorverwijzen naar huisarts en/of dermatoloog.

  • Rijssensestraat 181
  • 7441 AC NIJVERDAL
  • mail: bellabijiza@gmail.com
  • tel: 06 41 42 22 31