Jeuk, wondjes, droge, strakke huid:

Een veel voorkomend probleem is een droge, jeukerige hoofdhuid.

Typerend voor een droge hoofdhuid is een strak gevoel en droge huidvlokken die van de hoofdhuid vallen. De meest voorkomende oorzaken van een droge hoofdhuid zijn het klimaat, zwembaden, blootstelling aan de zon en agressieve shampoos die de natuurlijke talg op de hoofdhuid oplossen en teveel vocht onttrekken.

Ik kan met mijn mediscoop zien in welke mate de hoofdhuid uitgedroogd is.

Bij een strakke, gevoelige, jeukerige hoofdhuid past een Mediceuticals kit voor droge hoofdhuid.

Jeuk is helaas een erg vervelend en lang aanhoudend probleem. Ze zeggen niet voor niks…je kunt beter pijn hebben dan jeuk. Door het krabben ontstaan wondjes, infecties en littekens.

Dat gaat helaas samen met de haaruitval .

Infecties zorgen voor wondjes, deze zorgen voor littekens en daar ontstaat een litteken. Op de plek waar een litteken zit, groeit helaas geen haar terug. Het haar blijft dan dun.

Het is belangrijk om de infecties te voorkomen .

Bij een droge hoofdhuid, bied ik een scalpfirst behandeling van Mediceuticals aan, waarbij de hoofdhuid weer tot rust komt. Na de behandeling raad ik u enkele producten aan die geschikt zijn voor uw hoofdhuidprobleem. 

Product keuze en het opstellen van het juiste behandel plan is erg belangrijk.

Mediceuticals Kit voor een droge huid kan op korte termijn erg veel verlichting geven en bij het juiste gebruik zijn de klachten vaak snel verholpen.

voor behandeling

na behandeling

  • Rijssensestraat 181
  • 7441 AC NIJVERDAL
  • mail: bellabijiza@gmail.com
  • tel: 06 41 42 22 31